Autorijschool Claudia Beurskens

De nummer 1 in rijopleiding op maat

Verkeersschool voor zowel tieners als volwassenen

1

Aanspreekpunt

0+

Jaren ervaring

0+

Lesuren

0+

Geslaagden

Welkom op de website van Autorijschool Claudia Beurskens

Rijschool regio Venlo

auto-rijles

Waar wij voor staan is deskundigheid en persoonlijk contact maar we willen ook bijbrengen dat autorijden ontzettend leuk is om te doen.

Door de jarenlange werkervaring in de zorg weten wij als geen ander in te spelen op de individuele behoeften van een leerling.

De eisen van het CBR zijn ontzettend hoog, waar wij volledig achter staan. Middels een proefles zullen wij kijken naar wat er nodig is en zullen een advies uitbrengen. Een advies is niet bindend. Het ligt er ook aan hoe een leerling zich ontwikkelt tijdens de rijlessen.

Plan je rijlessen bij Claudia Beurskens!

Boek een proefles of pakket en ontmoet je persoonlijke rijinstructeur. Er zijn 2 mogelijkheden:

1. Je neemt een proefles. Hierbij kijken we naar de vaardigheden zodat we een inschatting kunnen maken hoeveel rijlessen er nodig zijn.
Deze proefles kost € 75,-. Dit is inclusief het nagesprek.

2. Je neemt gelijk een pakket af. Deze pakketten zijn gebaseerd op het landelijk gemiddelde van 43 uur, volgens het CBR. Let op: dit zijn gemiddelde

Nieuw! Slipcursus

De laatste module in het RIS praktijkboek is er het onderdeel ‘Rijden Onder Specifieke Omstandigheden’,
wat goed is voor jouw rijvaardigheid, zelfvertrouwen en zelfstandigheid.
We maken noodstops, slippen op een gladde slipbaan, slalommen en uitwijken op hoge snelheid.

De uitvoering van deze dag is in handen van de Rijbewijs Experience op het circuit van Raceway Venray.

Cursus vindt plaats op zaterdagmiddagen om 13.30 uur. Prijs € 125,-

Kies je voor een rijlessen-pakket of losse lessen?

Een rijles-pakket, losse rijlessen of een combinatie daarvan. Bij ons is van alles mogelijk

Mogelijkheden / Prijsinformatie

Pakket A
€ 2945,--

40 rijlessen a 1 uur
Tussentijdse toets 
Praktijkexamen 

€ 2945,--
Pakket B
€ 3200,--

45 rijlessen a 1 uur
Tussentijdse toets
Praktijkexamen

€ 3200,--
Losse lessen
€ 63,50

a 1 uur

€ 63,50
Ris-boek
€ 28,50
€ 28,50
Inschrijfkosten
€ 35,--
€ 35,--
Tussentijdse toets
€ 250,--
€ 250,--
Praktijkexamen
€ 295,--
€ 295,--
Slipcursus
€ 125,--
€ 125,--

Niet gereden lessen worden gecrediteerd
Prijswijzigingen voorbehouden

Contactformulier

Contactformulier

Alles voor je theorie | Theorieshop | Theorie examen oefenen

In deze shop koop je (eenvoudig en snel) online een theorieproduct naar keuze

Zomaar een greep uit de vele reviews:

Britt

Claudia is een geweldige rijinstructrice! Ze weet hoe ze je op je gemak moet stellen en motiveert je om te werken naar je examen. Door middel van onder andere leuke opdrachten probeert ze je klaar te stomen voor je praktijk. Iedereen heeft een andere weg naar zijn examen en Claudia weet hoe ze hier mee om moet gaan. Ik zou daarom iedereen aanraden om bij Autorijschool Claudia Beurskens te gaan rijden.

Julia

Super fijne rijlessen gehad bij Claudia. Ze is eerlijk, duidelijk en super gezellig. Altijd lachen tijdens de rijles! Claudia weet precies hoe ze het moet aanpakken en ze stelt je altijd op je gemak!
Claudia bedankt voor alles!
Ik heb echt genoten van alle lessen.

Quincy Bongaerrs

Super leuke gezellige en leerzame lessen gehad. Door middel van opdrachten leer je bepaalde vaardigheden op een leuke uitdagende manier. In de auto was het altijd fijn en Claudia zorgt ervoor om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Veel kunnen lachen en babbelen met haar. Ze doet er alles aan om je te laten slagen en heeft er wat voor over ook. dat is nu dis ook mooi gelukt 🙂 bedankt voor alles!

Cédric Lamers

Voor leuke, gezellige en vooral leerzame lessen moet je echt bij Claudia zijn. I.p.v. saaie lessen door de stad zorgt zij juist voor afwisseling in de lessen door verrassende opdrachten. D.m.v. leuke kleine grapjes onthoudt je de dingen die gezegd worden in de lessen beter. De vrolijkheid van Claudia bezorgt je zelfs in de vroege uurtjes een goed humeur en zorgt ervoor dat je iedere keer weer met een fijn gevoel de auto in en ook weer uit stapt. Heerlijk dat ik nu mijn rijbewijs heb, maar ik zal de lessen wel gaan missen. Je bent top rij-instructrice!

Maartje Welles

Heeellll lang en goed nagedacht, maar natuurlijk gewoon 5 sterren. Ondanks dat ik heel blij ben dat ik geslaagd ben ga ik de lessen missen. Af en toe moest je streng zijn maar dan had ik dat ook nodig. Ik vond het allemaal erg spannend, maar nu zit ik met zekerheid in de auto. Je gaat er echt samen voor. Claudia, bedankt en ik ga je missen 😊

Joy Cremers

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ga de lessen van Claudia echt missen. Hoe blij ik ook ben met mijn rijbewijs! Claudia is zo’n lieve gezellige vrouw en zou er alles aan doen om je te laten slagen! Claudia kan heel goed les geven en is heel duidelijk. Ook is het al leuk om bij haar te lessen omdat je de kans hebt dat je karaoke bij haar in de auto gaat zingen of frietjes samen gaat eten 😊